Uddås Design

Uddås Design startades av mig, Cecilia Uddås, hösten 2019. Då med drygt två tredjedelar av studierna på kandidatprogrammet Slöjd, hantverk och formgivning vid Linköpings Universitet avklarade. Till sommaren 2020 är jag examinerad formgivare med målet att driva mitt företag vidare inom möbeldesign och möbelsnickeri.

Intresset för möbler och inredning har alltid funnits hos mig, men har vuxit sig allt starkare sedan jag flyttade tillbaka till Sverige igen 2014, efter en längre tids resor och studier utomlands. Hemflytten innebar köp av en liten lägenhet i Stockholm som inte bara krävde renovering, men även många speciallösningar. För att maximera den lilla ytan på bästa sätt sattes min fantasi på prov och jag fick tillverka möbler på egen väg då min vision inte gick att förverkliga utifrån det utbud som fanns på marknaden. Detta eldade igång intresset för möbelsnickeri och möbeldesign, och ledde till att jag sökte in till den utbildning som jag snart tar examen i. 

Möbler signerade Uddås Design känns igen på sina maskulina drag och enkla skandinaviska känsla, med en balanserad kombination av hårda och mjuka former och material. De är designade och tillverkade från grunden av mig, Cecilia Uddås. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.